Latvijas čempionāts hokejā: priekšplānā izvirzās rupjības (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta ceturtdaļfināla otrajā spēlē šodien starp "Rīga 2000" un "Rīga 20" abu komandu hokejisti pēdējo trīs minūšu laikā nopelnīja 153 soda minūtes. Latvijas čempionvienība arī šoreiz triumfēja ar 10:0 (3:0, 5:0, 2:0) un sērijā līdz trīs uzvarām ir vadībā ar 2-0.

Vakar abu komandu pirmajā mačā "Rīga 2000" uzvarēja ar 8:2. Nākamais abu komandu mačs, kas, visticamāk, būs arī pēdējais šajā ceturtdaļfināla sērijā, notiks ceturtdien, 3. martā. Šodienas mačs ievērību izpelnījās nevis ar pārliecinošo uzvaru, bet gan ar abu komandu rupjo spēli cīņas izskaņā. Apmēram trīs minūtes pirms mača beigām "Rīga 20" hokejists Jevgeņijs Griškevičs uzbruka Vadimam Romanovskim, savukārt pēc nepilnām divām minūtēm jau sākās masu kautiņš. Šo abu incidentu dēļ mača galvenais tiesnesis līdz spēles beigām noraidīja "Rīga 20" hokejistus Jāni Pētersonu, Valentīnu Feoktistovu, Dmitriju Šancovoju un Griškēviču, kā arī Edgaru Žaltkovski un Sergeju Seņinu no "Rīga 2000". Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā šajā spēlē guva Romanovskis, Andrejs Ignatovičs un Žaltkovskis, bet pa vieniem - Seņins, Ģirts Ankipāns, Vitālijs Galuzo un Aldis Āboliņš.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu