Ar Baltijas valstu augstāko amatpersonu līdzdalību nodibināta Baltijas Basketbola līga (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas (att.), Igaunijas prezidenta Arnolda Rītela un Lietuvas premjera Aļģirda Brazauska līdzdalību šodien Viļņā tika nodibināta Baltijas Basketbola līga.

"Sadarbībā ir spēks, un no spēka rodas sasniegums pēc sasnieguma," uzrunājot Baltijas Basketbola līgas dibinātājus, uzsvēra Vīķe-Freiberga. Viņa atzīmēja, ka Baltijas basketbolam ir uzvaru pilna pagātne un Baltijas Basketbola līgas dibināšana ir garantija nākotnes uzvarām. Pēc prezidentes domām, jaunās sacensības ļaus Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandu spēlētājiem vēl vairāk attīstīt savu meistarību. Kā ziņots, Baltijas Basketbola līgu nodibinājusi Latvijas Basketbola savienība, Igaunijas Basketbola federācija un Lietuvas Basketbola līga. Paredzams, ka jau pirmajā sezonā turnīrā piedalīsies arī tādas spēcīgas vienības kā "Žalgiris", "Lietuvos Rytas" un "Ventspils".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu