"Ventspils" atbildes spēlē sagrauj Farēru salu klubu B68 (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē Latvijas futbola klubs "Ventspils" ceturtdien ar 8:0 (3:0) sagrāva Farēru salu vienību B68 no Toftiras, divu maču summā triumfējot ar 11:0 un iekļūstot otrajā atlases kārtā.

Pa vārtiem pirmajā puslaikā guva Deimants Bička, Igors Stukaļins un Vīts Rimkus, bet otrajā precīzi izrādījās Aleksandrs Rehviašvili, Māris Smirnovs, Andrejs Butriks, Irži Krohmers un Andrejs Agafonovs. Kā jau ziņots, pirmajā mačā ventspilnieki izbraukumā Farēru salu komandu uzvarēja ar 3:0. "Es liekuļotu, ja tagad teiktu, ka mums šodien bija grūta spēle. Tomēr atzīšos, ka gaidīju lielāku pretestību no pretiniekiem. Katrā ziņā viņi pirmajā mačā savā laukumā spēlēja krietni labāk un sagādāja mums problēmas," laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" pēc graujošās uzvaras teica ventspilnieku galvenais treneris Sauļus Širmelis. "Farēru salu futbolistiem nepatīk pat tāds karstums, kāds šodien valdīja Ventspilī. Viņi tikai spēles dienā atbrauca uz šo maču. Tādas lietas nevar palikt bez sekām." "Ventspils" sastāvs: Romanovs (Uvarenko, 80.min.), Smirnovs, Haidušeks, Žavoronkivs, Rehviašvili, Stukaļins (Agafonovs, 59.min.), Grubers, Krohmers, Bička (Butriks, 59.min.), Rimkus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu