Treneri protestē pret viņu uzvārdu vazāšanu zem atklātās vēstules

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvakar www.liepajniekiem.lv publicēja atklātu vēstuli, kurā Liepājas uzņēmēji un sporta treneri aicina 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās otrās halles būvniecību uzticēt Liepājai. Taču Kompleksās sporta skolas treneri Vaclavs Jažēvičs, Kārlis Knitners un Viktors Livdāns, kuru vārdi tika minēti pie vēstules parakstiem, sašutuši vērsās redakcijā, apgalvojot, ka minēto dokumentu nav parakstījuši.

Izrādās, ka vēstuli nav parakstījuši arī treneri Gints Juriks un Rasma Freiberga, kā arī FHK "Liepājas metalurgs" prezidents Sergejs Zaharjins, kā tas uzdots Liepājas Pilsētas domes izplatītajā vēstules versijā. "Tā jau ir cūcība no domes puses!" sašutuši ir treneri. "Mēs parakstījām 2.jūlijā publicēto atklāto vēstuli, kurā aicinājām domi turēt savus solījumus un uzcelt Liepājā tik nepieciešamo sporta kompleksu, kurā būtu vieta arī cīkstoņiem, galda tenisistiem, volejbolistiem, bokseriem un visiem pārējiem Kompleksās sporta skolas audzēkņiem. Turklāt šajā brīdī mums nerūp tik daudz hokeja halles likstas, kā mūsu individuālo sporta veidu jau gadiem samilzušo problēmu risinājums. Mēs gaidām oficiālu atbildi no pilsētas vadītājiem par šo starpgadījumu." Domes priekšsēdētāja padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Lelde Vīksna skaidroja, ka Sporta pārvaldes priekšnieks Artis Lagzdiņš bija vācis parakstus, taču visus nebija dabūjis un atnesa uz domi šo vēstuli, un nebija pabrīdinājis, ka tajā nav visi paraksti. "Tā nav apzināta ļaunprātība," saka L.Vīksna, piebilstot, ka līdz domei vēstule nonākusi tāda, kāda tā izplatīta. Savukārt Artis Lagzdiņš apgalvo, ka uz domi tika aizsūtīta pareizā vēstules versija ar oriģinālajiem Ērika Štālberga, Andra Griģa, Artūra Košeļeva, Valērija Kovaļa, Nauma Vorobeičika, Arta Lagzdiņa parakstiem. "Tika piedāvāts šo vēstuli parakstīt arī treneriem, taču viņi to attiecās darīt, tā vietā vēstuli parakstīja Kompleksās sporta skolas direktors Naums Vorobeičiks. Dome ir izplatījusi vēstules sākotnējo versiju, kas netika parakstīta," Skaidro A.Lagzdiņš. N.Vorobeičiks atzina, ka pats personīgi atbalsta arī hokeja halles būvniecību, bet tikai tādā gadījumā, ja tas netraucē attīstīties arī individuālajiem sporta veidiem. "Galvenā mūsu prasība ir, lai pilsēta pilda solīto. Mums solīja, ka septembrī jau varēs pārgriezt simbolisko lentīti jaunajam kompleksam, taču vēl nekādi darbi nav sākušies. Skaidrs ir arī tas, ka hokeja hallē neatradīsies vieta individuālajiem sporta veidiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu