Par otrās halles celtniecību interesējas arī Ventspils un Daugavpils (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interesi par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās otrās hokeja halles celtniecību ir izteikuši četri pretendenti - oficiāli saņemti pieteikumi no "Skonto" sporta kompleksa Rīgā un Liepājas pašvaldības, bet mutisku interesi izteikuši arī Ventspils un Daugavpils pašvaldību vadītāji.

Kā aģentūru LETA informēja par sporta nozari atbildīgā izglītības ministra Jura Radzeviča (LPP) padomnieks Edgars Vaikulis, pagaidām nav izlemts, par labu kuram variantam tiks ieteikts lemt valdībai, jo pagaidām ir grūti spriest par pašvaldību reālajām iespējām nodrošināt čempionāta norisi, piemēram, nodrošināt viesus ar guļvietām. Valdības darba grupa 2006.gada pasaules hokeja čempionāta organizēšanai ir saņēmusi Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidenta Kirova Lipmana vēstuli, kurā viņš taujā, vai valsts būtu gatava segt 3,8 miljonus latu "Skonto" halles pārbūvei. Kā atzina Vaikulis, pirms valdībai lūdz piešķirt šo finansējumu, nepieciešams izlemt, kura būs otra halle. LETA jau ziņoja, ka Lipmans ir iesniedzis valdībai divus čempionātam nepieciešamās mazās halles projektus - "Skonto" halles pārbūves projektu un Liepājas pilsētas ieceri uzbūvēt mazo halli. LHF prezidents norādīja, ka valdībai, kura finansēs mazās halles būvniecību, būs jāizlemj, kurā vietā tiks celta čempionātam nepieciešamā būve.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu