"Merks" būvinspekcijai iesniedzis halles nulles cikla tehnisko projektu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA "Merks" Rīgas pilsētas būvinspekcijai iesniedzis 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās halles būvniecības nulles cikla tehnisko projektu, aģentūru LETA informēja SIA "Merks" ģenerāldirektors Ivars Geidāns.

Kā jau ziņots, Rīgas pilsētas būvinspekcija pagājušajā nedēļā saņēma "Merka" iesniegumu, kurā uzņēmums lūdza izsniegt būvatļauju daudzfunkcionālās halles testa pāļu dzīšanai. Būvinspekcija "Merkam" pieprasīja iesniegt tehnisko aprakstu par to cik, kur un kā plānots šos pāļus dzīt. Geidāns sacīja, ka prasītā informācija ir iesniegta, un izteica cerību, ka atļaujas izdošana tiks izskatīta pēc iespējas drīzā laikā. Viņš pastāstīja, ka "Merks" sācis risināt jautājumu arī par halles apsaimniekošanu nākotnē. "Līdz hokeja čempionātam halli noteikti apsaimniekosim mēs. Atbildība ir mūsu ziņā," teica Geidāns. SIA "Merks" ģenerāldirektors pastāstīja, ka piedāvājumus nākotnē apsaimniekot daudzfunkcionālo halli izteikušas vairākas kompānijas, tostarp Vācijas kompānija "Walter Group", kura jau iepriekš informēja par vēlmi uzņemties objekta apsaimniekošanu. "Esam saņēmuši piedāvājumus gan no vāciešiem, gan frančiem, gan zviedriem, bet pagaidām nekādas sarunas nav notikušas," sacīja Geidāns. Kā ziņots, 1.jūnijā tika parakstīts trīspusējais līgums starp SIA "Multihalle", SIA "Merks" un Rīgas domi par zemes nomu halles celtniecībai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu