Dins Danne uzvar Alūksnē (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Tele2" snovborda šovā sestdien Alūksnē, Tempļa kalnā vairāk nekā 8000 skatītāju klātbūtnē uzvaru izcīnīja rīdzinieks Dins Danne.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Dins Danne no Rīgas, aiz sevis atstājot rīdzinieku Ģirtu Laubi, kurš izcīnīja otro vietu. Trešajā vietā ierindojās valmierietis Kaspars Grava. Vislielākos aplausus un ovācijas izpelnījās brāļi Ābeles, kuri alūksniešu simpātijas bija paspējuši iemantot jau pagājušā gadā, kad ierindojās godalgoto trijniekā, kā arī vadot snovborda seminārus. Šogad uz semināru bija ieradušies vairāk nekā 200 pilsētas skolēnu. Sportisti sacentās un sniedza paraugdemonstrējumus sloupstaila disciplīnā (trase ar vairākiem tramplīniem un slaidiem), kurā piedalījās piecpadsmit sportisti - 13 pašmāju un divi ārvalstu braucēji Remi Mersjē un Remī Lamažūrs no Francijas. Alūksnes pilsētas domes priekšsēdētājs Guntārs Bērziņš arī pauda gandarījumu par skatītāju lielo atsaucību otro gadu pēc kārtas un par to, ka šāds snovborda pasākums ir izveidojies par veiksmīgu tradīciju Alūksnē. Nākamās snovborda sezonas sacensības - "Tele2 Challenger Tour" notiks 13. martā Gaiziņkalnā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu