Valmieras "Big Air" uzvar Ģirts Laube (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Tele2" Latvijas snovborda čempionātā svētdien Valmieras rajona "Baiļos" pirmo vietu "Big Air" disciplīnā izcīnīja rīdzinieks Ģirts Laube.

Sacensībām pieteicās vairāk nekā 60 sportistu, bet startēja 47 sportisti. Šāda situācija radās tādēļ, ka "Baiļos" izveidots līdz šim lielākais "Big Air" tramplīns Latvijā, kas no sacensību dalībniekiem prasa labu tehnisko sagatavotību. Čempionātā varēja piedalīties visi snovbordisti neatkarīgi no braukšanas līmeņa un vecuma. Vīriešu konkurencē (1987. dz.g. un vecāki) startēja 27 dalībnieki. Spēcīgākais izrādījās Ģirts Laube no Rīgas. 2.vietā ierindojās vēl viens rīdzinieks Raitis Ābele, bet 3.vietu ieguva Kaspars Grava no Valmieras. Sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Kristīne Beņķe (Rīga), 2.vietu - Zane Apsīte (Cēsis), bet 3.vietu - rīdziniece Karīna Ārmane. Šajā grupā startēja astoņas dalībnieces. Jauniešiem (1988.dz.g. un jaunāki) par uzvarētāju kļuva siguldnieks Kaspars Rums, 2.vietu ieguva Artūrs Alsiņš (Rīga) un 3.vietu - Ričards Matuzevičs (Sigulda). Startēja 12 dalībnieki. Starptautiskās sacensības snovbordā "Nokia Air" (akrobātiski tramplīnlēcieni) ar ārvalstu sportistu piedalīšanos notiks 7.februārī Valmieras rajona "Baiļos". Sākums plkst.18.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu