Buškevica debijas spēlē "Ural Great" uzvar Grieķijas "Aris"

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbolists Sandis Buškevics otrdien aizvadīja pirmo spēli Permas "Ural Great", un Krievijas komanda ar 98:93 savā laukumā uzvarēja Grieķijas "Aris" FIBA Eiropas līgas grupas turnīra spēlē.

Buškevics spēlēja 24 minūtes (23:46) un guva septiņus punktus, bet otrs "Ural Great" latvietis Raimonds Vaikulis 21 minūtē (21:22) savāca sešus punktus, informēja Krievijas basketbola federācija. Abi Latvijas spēlētāji laukumā tika uz maiņu. Buškevica metienu precizitāte - divpunktnieki 2/4, trīspunktu metieni 1/3. Vaikuļa metienu precizitāte - divpunktnieki 2/4, trīspunktnieki 0/1, soda metieni 2/2. Buškevica rēķinā bija arī četras izcīnītas atlēkušās bumbas, bet Vaikulis laukumu pameta pēc piecām nopelnītām piezīmēm. Jau ziņots, ka Buškevics sezonu sāka Turcijas klubā "Galatasaray", ar ko pirms gadu mijas līgumu lauza. Buškevics vienojās pusotru sezonu spēlēt "Ural Great", un līguma nosacījumus puses var pārskatīt pēc 2003./2004.gada sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu