Valmieras/Rūjienas basketbolisti debitēs FIBA Eiropas kausa izcīņā (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmiera/Rūjiena ceturtdien Lietuvas pilsētā Šauļos pirmo reizi izmēģinās spēkus kādā no Eiropas klubu turnīriem, Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa izcīņas Ziemeļu konferences grupas kārtā tiekoties ar "Siauliai".

Spēle Šauļos sāksies plkst. 18.30, un klātienē to ir devušies vērot arī Valmieras/Rūjienas līdzjutēji. FIBA Eiropas kauss ir starptautisko turnīru ranga lejasdaļā, taču iespēja izmēģināt spēkus spēlēs pret citvalstu komandām basketbolistiem būs papildu motivācija, uzskata Valmieras/Rūjienas galvenais treneris Varis Krūmiņš. Pirmo spēli savā laukumā Valmiera/Rūjiena aizvadīs 13. novembrī, kad uzņems Igaunijas "TTU/A.Le Coq". Vienā D grupā ar Latvijas klubu ir arī Saratovas "Avtodor" no Krievijas. Pēc divu apļu izspēles nākamajai turnīra kārtai kvalificēsies pirmo divu vietu ieguvēji.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu