BK "Skonto" basketbolisti Vācijā tiksies ar Helmaņa "GHP Bamberg"

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Skonto" trešdien Vācijā tiksies ar Latvijas izlases basketbolista Uvja Helmaņa pārstāvēto "GHP Bamberg" Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eiropas līgas grupas turnīra spēlē.

Latvijas kluba jauno basketbolistu cerības izrādīt līdzvērtīgu pretestību nopietnajiem pretiniekiem mazina Andra Biedriņa veselības stāvoklis. Biedriņš kopā ar komandu devās uz Vāciju, taču viņam ir veikta neliela kājas pirksta operācija, tādēļ BK "Skonto" vadība pirms izbraukšanas uz spēli necerēja, ka viens no komandas līderiem spēs ilgstoši darboties laukumā. Spēle Bambergā sāksies plkst.20.30 pēc Latvijas laika. "Skonto" un "GHP Bamberg", tāpat kā vēl četriem no C grupas astoņiem klubiem, divās spēlēs ir pa uzvarai un zaudējumam. "Skonto" rēķinā ir uzvara pār Somijas klubu "Honka Playboys" un zaudējums pret Permas "Ural Great" (Krievija). Savukārt "GHP Bamberg" uzvarēja "Ural Great", bet zaudēja Telavivas "Hapoel".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu