Ostapenko Seulas WTA "International" titula aizstāvēšanu sāks pret Arruavarrenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP / Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko Seulas WTA "International" sērijas turnīra titula aizstāvēšanu sāks ar maču pret spānieti Laru Arruavarrenu.

Ostapenko WTA rangā ieņem desmito vietu un šajā turnīrā izlikta ar pirmo numuru, kamēr Arruavarrena ir reitinga 72.pozīcijā.

Ostapenko ar Arruavarrenu tikusies vienu reizi, pērn spānieti ar 6-2, 1-6, 6-1 uzvarot ASV atklātā čempionāta pirmajā kārtā.

Ostapenko šosezon izcīnījusi 21 uzvaru 38 spēlēs, kamēr Arruavarrena guvusi 17 panākumus 42 cīņās.

Pašlaik 26 gadus vecā Arruavarrena aprīlī spēlēja Bogotas WTA "International" sērijas turnīra finālā, bet pārējos šosezon aizvadītajos mačos nav tikusi tālāk par pamatsacensību otro kārtu. Karjeras laikā viņa izcīnījusi divus WTA vienspēļu titulus - 2012.gadā Bogotā un aizpērn Seulā.

Ostapenko iepriekšējais turnīrs bija ASV atklātais čempionāts, kurā viņa trešajā kārtā piekāpās slavenajai Krievijas tenisistei Marijai Šarapovai. Viņa šosezon sasniedza Maiami WTA "Premier" turnīra finālu un tika līdz pusfinālam Vimbldonas čempionātā, kurā demonstrēja atzīstamu sniegumu.

Ostapenko Seulas WTA "International" sērijas turnīrā spēlēs otro reizi, bet Arruavarrenai šis būs sestais turnīrs Dienvidkorejas galvaspilsētā.

Otrajā kārtā šī mača uzvarētāja tiksies ar krievieti Jekaterinu Aleksandrovu vai zviedrieti Juhannu Lāšoni.

Seulas WTA "International" sērijas turnīrs norisinās uz cietā seguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu