Paziņotas futbola virslīgas simboliskās izlases

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deniss Rakels
Deniss Rakels Foto: Riga Football Club/Facebook

Šī gada "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas pirmajā simboliskajā izlasē iekļauti četru klubu pārstāvji, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) informācija.

Kopumā par aizvadīto sezonu izveidotas A un B simboliskās izlases. To dalībniekus noteica LFF Nacionālo izlašu treneru padome, kuras sastāvu veido Aleksandrs Starkovs (priekšsēdētājs), Dainis Kazakevičs (LFF sporta direktors un U-21 izlases galvenais treneris), Aleksandrs Basovs (Latvijas U-19 izlases galvenais treneris), Igors Stepanovs (Latvijas U-17 izlases galvenais treneris), Jurijs Andrejevs (LFF Izglītības nodaļas vadītājs), Vladimirs Serbins (LFF treneris) un Aleksandrs Jeļisejevs (LFF Futbola akadēmijas galvenais treneris).

Virslīgas čempionāta aizvadītās sezonas simboliskajā A izlasē iekļauti četru dažādu klubu pārstāvji - četri no čempiones "Riga", trīs no "Liepāja"/"Mogo", kā arī pa diviem no "Ventspils" un RFS. Starp šiem 11 spēlētājiem seši ir Latvijas futbolisti, bet viņiem līdzās izraudzīti arī Ukrainas, Senegālas, Horvātijas un Nigērijas pārstāvji.

Tikmēr simboliskajā B izlasē iekļuvuši sešu virslīgas klubu futbolisti - pa trim no "Riga" un "Ventspils", divi no RFS, kā arī pa vienam no "Liepāja"/"Mogo", Jūrmalas "Spartaka" un "Metta"/"Latvijas Universitāte". Šeit deviņi no izlasē iekļautajiem spēlētājiem pārstāv Latviju, bet pa vienam nāk no Ukrainas un Serbijas.

Šī gada sezonas Latvijas futbola balvas tiks pasniegtas 19.decembrī LFF Laureātu vakarā.

Virslīgas simboliskā A izlase: vārtsargs Roberts Ozols ("Riga"); aizsargi Roberts Savaļnieks, Kaspars Dubra (abi - RFS), Vladimirs Bajenko ("Riga"), Sejdina Keitā ("Liepāja"/"Mogo"); pussargi Tomislabs Šaričs, Deniss Rakels (abi - "Riga"), Kristers Tobers, Jānis Ikaunieks (abi - "Liepāja"/"Mogo"), Tosins Ajeguns ("Ventspils"); uzbrucējs Adeleke Akinjemi ("Ventspils").

Virslīgas simboliskā B izlase: vārtsargs Vitālijs Meļņičenko ("Ventspils"); aizsargi Vladislavs Gabovs, Elvis Stuglis (abi - "Riga"), Vitālijs Jagodinskis ("Ventspils"), Raivis Andris Jurkovskis ("Liepāja"/"Mogo"); Aleksandrs Fertovs (RFS), Ritvars Rugins ("Ventspils"), Aleksejs Višņakovs (Jūrmalas "Spartaks"), Vladislavs Fjodorovs ("Metta"/LU); uzbrucēji Maksims Marusičs (RFS), Darko Lemajičs ("Riga").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu