Vārtsargs Kivlenieks palīdz "Monsters" uzvarēt Balcera pārstāvēto "Senators"

Latviešu duelis AHL
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks sestdien palīdzēja viņa pārstāvētajai Klīvlendas "Monsters" komandai Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 pieveikt Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvēto Belevilas "Senators".

Kivlenieks šajā mačā atvairīja 27 no 29 metieniem un tika atzīts par cīņas otro spilgtāko zvaigzni. Latvietis šosezon gan piedalījies tikai deviņos mačos, kuros vidēji savos vārtos ielaidis 3,22 ripas un atvairījis 89,0% metienu.

Tikmēr Balcers pa Kivlenieka sargātajiem vārtiem veica vienu metienu un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Klīvlendas komanda izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Savukārt citu Latvijas hokejistu pārstāvētās AHL komandas sestdien cieta zaudējumus. Uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 3:4 papildlaikā atzina Sirakjūsas "Crunch" pārākumu. Bļugers šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vēl vienā spēlē neveiksmi piedzīvoja uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas savu skatītāju priekšā ar 0:2 piekāpās AHL čempionei Toronto "Marlies". Latvijas hokejists šajā duelī metienus pa vārtiem neveica un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Visbeidzot ārpus pieteikuma palika latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" komanda savā laukumā ar 1:6 piekāpās Leihaiveli "Phantoms" hokejistiem.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 35 punktiem 32 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 26 punktiem 31 mačā ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 36 punktiem 30 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr septītā ar 28 punktiem 31 duelī ir Lavālas "Rocket", bet astotā ar 28 punktiem 32 mačos - Belevilas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu