Lukjanovs un Šaričs no Latvijas čempionvienības pārceļas uz RFS

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivans Lukjanovs
Ivans Lukjanovs Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Ivans Lukjanovs un Tomislavs Šaričs no Latvijas futbola čempionvienības "Riga FC" pārgājuši pie konkurentiem RFS, vēsta klubs.

Lukjanovs vienošanos ar RFS panācis līdz šīs sezonas beigām ar iespēju pagarināt savu līgumu vēl uz vienu sezonu, bet Šariča līgums parakstīts līdz 2021. gada sezonas beigām.

Lukjanovs dzimis 1987. gada 24. janvārī, Daugavpilī. Savas karjeras laikā spēlējis Latvijas, Krievijas, Polijas un Lietuvas klubos.

Iepriekšējās divas sezonas Lukjanovs pārstāvēja "Riga FC", kļūstot par 2018. un 2019. gada Latvijas čempionu. 2018. gadā izdevās uzvarēt arī Latvijas kausa izcīņā.

Divās sezonās 16 spēlēs Latvijas virslīgas čempionātā Lukjanovs guva sešus vārtus.

Lukjanovs aizvadījis 20 spēles Latvijas nacionālas valstsvienības sastāvā un vēl 10 mačus U-21 jauniešu izlasē.

Šaričs dzimis 1990. gada 24. jūnijā Slovēnijas pilsētā Brežicē, taču viņš izvēlējies Horvātijas pilsonību. Viņš četras spēles aizvadījis Horvātijas U-21 jauniešu izlasē.

Savu profesionālo futbolista karjeru Šaričs aizvadījis vairākos Itālijas un Horvātijas valstu klubos, līdz 2018. gada vasarā pievienojās "Riga FC".

Šaričs kopsummā "Riga FC" rindās aizvadījis 46 spēles, palīdzot komandai divreiz izcīnīt virslīgas čempiontitulu un vienreiz arī Latvijas kausu.

Pagājušajā sezonā 20 virslīgas mačos Šaričs guva divus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu