Latvijas futbolists Sprūds kaldina "Swift" iekļūšanu UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā (108)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas aizsargs Dāvis Sprūds otrdien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Luksemburgas futbola klubam Esperanžas "Swift" savā laukumā ar 3:2 (1:1) pieveikt velsiešu "The New Saints" (TNS) un iekļūt nākamajā kārtā.

Sprūds laukumā uz maiņu devās spēles 35.minūtē, bet ar precīzām piespēlēm partneriem vārtus palīdzēja gūt mača 62.un 66.minūtē.

Divu spēļu summā "Swift" uzvarēja ar 4:3 un kvalifikācijas trešajā kārta tiksies ar "Struga" vienību no Ziemeļmaķedonijas, kura otrajā kārtā ar 5:3 divu spēļu summā pārspēja Podgoricas "Budočnost" no Melnkalnes.

Trešās kvalifikācijas kārtas pirmā spēle 10.augustā notiks Strugā, kamēr atbildes mačs nedēļu vēlāk tiks aizvadīts Luksemburgā.

Jau ziņots, ka trešo kārtu sasniegusi arī Latvijas čempionvienība "Valmiera", kas divu spēļu summā ar 10:0 sagrāva "Tre Penne" no Sanmarīno. Valmieriešu pretinieki nākamajā kārtā būs Tirānas "Partizani" no Albānijas.

Ceturtdien RFS otrās kārtas atbildes mačā izbraukumā tiksies ar Azerbaidžānas Masaziras "Sabah", "Riga" mājās uzņems "Kecskemeti" no Ungārijas, bet Latvijas kausa ieguvēja "Auda" viesos spēlēs ar Slovākijas vienību Trnavas "Spartak".

Šīs sezonas UEFA Konferences līgas fināls notiks nākamā gada 29.maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Pagājušajā sezonā par UEFA Konferences līgas uzvarētāju kļuva Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United", kas finālā ar 2:1 pārspēja Itālijas A sērijas vienību Florences "Fiorentina".

Komentāri (108)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu