"Riga" pretiniece trešajā kārtā būs Nīderlandes komanda "Twente"

UEFA Konferences līga
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas futbola komandas "Riga" pretiniece UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā būs Nīderlandes vienība Enshedes "Twente".

Kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē "Riga" mājās pēc pamatlaika ar 2:1 (0:1) uzvarēja "Kecskemet" no Ungārijas. Divu maču summā rezultāts bija 3:3 un spēle turpinājās pagarinājumā, kura kompensācijas laika otrajā minūtē Muhameds Ngoms izrāva uzvaru summā - 4:3.

Trešajā kārtā "Riga" tiksies ar Nīderlandes komandu "Twente", kas viesos pēc 90 minūtēm ar 0:1 (0:1) zaudēja Zviedrijas klubam "Hammarby IF". Divu maču summā bija neizšķirts 1:1 un spēle turpinājās pagarinājumā, kurā viesiem 115. minūtē vārtus guva marokāņu pussargs Juness Taha.

2010. gada Nīderlandes čempione "Twente" iepriekšējā sezonā "Eredivisie" ieņēma piekto vietu. Iepriekšējā Konferences līgas kvalifikācijā tā nepārvarēja izšķirošo kārtu, kurā piekāpās Itālijas klubam Florences "Fiorentina".

Nākamo kārtu sasniedza arī Latvijas čempione "Valmiera", kas tiksies ar Tirānas "Partizani". Pirms tam ceturtdien otro kārtu nepārvarēja iepriekšējās sezonas grupu turnīra dalībniece RFS un Eirokausu debitante "Auda".

Grupu turnīra sasniegšanai nepieciešams pārvarēt kopumā četras kvalifikācijas kārtas.

Šīs sezonas UEFA Konferences līgas fināls notiks nākamā gada 29. maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Pagājušajā sezonā par UEFA Konferences līgas uzvarētāju kļuva Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United", kas finālā ar 2:1 pārspēja Itālijas A sērijas vienību Florences "Fiorentina".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu