Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Bijusī "TTT Rīga" spēlētāja Meibrija labo WNBA izslēgšanas spēļu rekordu punktos rezervistēm

Marina Meibrija
Marina Meibrija Foto: AP/Scanpix

Bijusī Latvijas čempionvienības basketbolā "TTT Rīga" spēlētāja Marina Meibrija svētdien Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) "play off" pirmās kārtas mačā guva 27 punktus, palīdzot Konektikutas "Sun" ar 93:69 (23:20, 23:18, 22:19, 22:15) pieveikt Indiānas "Fever".

28 gadus vecā Meibrija, kura "TTT Rīga" vienību pārstāvēja 2019./2020. gada sezonā, laukumā devās uz maiņu un viņas 27 gūtie punkti ir jauns izslēgšanas spēļu rekords rezervistēm.

Viņa 32 nospēlētās minūtēs realizēja piecus no 12 tālmetieniem četrus no astoņiem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus, kļūstot par rezultatīvāko savā vienībā.

Tikmēr ar "triple double" uzvarētāju rindās izcēlās Eilisa Tomasa, kuras kontā 12 punkti, 13 rezultatīvas piespēles un desmit izcīnītas bumbas zem groziem. Zaudētājām 21 punktu guva Keisija Mičela, 17+11 sakrāja Elaija Bostona, bet sezonas labākā debitante Keitlina Klārka tika pie 11 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

WNBA "play off" pirmo kārtu pārvarēs komanda, kura izcīnīs divas uzvaras. Atbildes spēle notiks trešdien "Sun" laukumā, bet sērijas uzvarētājs otrajā kārtā jeb pusfinālā tiksies ar Minesotas "Lynx" vai Fīniksas "Mercury".

Pērn par WNBA čempionēm kļuva Lasvegasas "Aces" basketbolistes, kuras finālsērijā ar 3-1 pārspēja Ņujorkas "Liberty".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu