Levandovskis grib atstāt «Bayern» un ir gatavs jauniem izaicinājumiem

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas granda Minhenes «Bayern» uzbrukuma līderis Roberts Levandovskis vēlas atstāt komandu, laikrakstam «Bild» atklājis futbolista aģents Pini Zahavi.

Polijas izlases kapteinis Levandovskis «Bayern» pārstāv kopš 2014.gada, šajā laikā 126 bundeslīgas spēlēs guvis 106 vārtus.

Pašlaik 29 gadus vecajam futbolistam līgums ar «Bayern» ir spēkā līdz 2021. gadam, un kluba vadība negrasās viņu pārdot.

«Roberts jūt, ka viņam vajadzīgas pārmaiņas un jauni izaicinājumi karjerā. «Bayern» atbildīgās personas to zina. Roberta motīvi nav nauda vai konkrēts klubs. Domāju, jebkura no augstākā līmeņa komandām vēlētos savās rindās redzēt pašu labāko uzbrucēju,» stāstīja Zahavi.

Minhenes klubam Levandovskis pievienojās 2014.gadā kā brīvais aģents no Dortmundes «Borussia» vienības, kuru viņš pārstāvēja četras sezonas.

Levandovskis profesionāla futbolista gaitas sāka savā dzimtenē, pārstāvot Pruškovas «Znicz» un Poznaņas «Lech» komandu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu