Makdeivids gūst 99. punktu un attālinās no Kučerova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Edmontonas «Oilers» komandas kanādiešu uzbrucējs Konors Makdeivids sakrājis 99 punktus un pagaidām nostiprinājies šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvāko spēlētāju statistikas ailītes galvgalī, kur sezonas lielāko daļu atradās krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs no Tampabejas «Lightning».

«Oilers» svētdien savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:0, 3:1, 1:3, 0:1) papildlaikā piekāpās Anaheimas «Ducks». Uzvaras vārtus pagarinājumā guva zviedru aizsargs Hampuss Lindholms.

Šajā mačā ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Makdeivids, kurš šosezon 76 spēlēs sakrājis 99 rezultativitātes punktus (39 vārti un 60 piespēles).

21 gadu vecais Makdeivids nostiprinājies līgas rezultatīvāko spēlētāju statistikas ailītes galvgalī, kur viņam tuvākais sekotājs ir Kučerovs ar 95 punktiem (37+58). Tiesa, 24 gadus vecais krievu uzbrucējs aizvadījis par trim spēlēm mazāk.

Regulārajā čempionātā «Oilers» komandai atlikuši vēl 6 mači, savukārt «Lightning» vienībai priekšā vēl 7 spēles, kurās Kučerovs varēs mēģināt pārspēt Makdeividu.

Pagājušajā sezonā ar 100 punktiem (30+70) par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Makdeivids, kuru atzina arī par regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

«Lightning» ar 106 punktiem 75 spēlēs ir Austrumu konferences līdere un tikai par punktu atpaliek no visas līgas līderes Nešvilas «Predators».

Savukārt «Oilers» ar 74 punktiem 76 mačos ieņem 12. vietu Rietumos un izslēgšanas turnīram jeb Stenlija kausa izcīņai vairs nevar kvalificēties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu