Novickis: Porziņģis ir biedējošs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases un Ņujorkas «Knicks» komandas zvaigzne Kristaps Porziņģis laukumā ir biedējošs, jo viņu ir ļoti grūti nosegt, kā arī viņš lieliski bloķē metienus, atzīst viens no visu laiku labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem vācietis Dirks Novickis.

Pašlaik 39 gadus vecais Novickis ir starp sešiem spēlētājiem NBA vēsturē, kuri guvuši vismaz 30 000 punktu.

«Viņš spēlē aizsardzībā daudz labāk nekā es jebkad,» laikrakstam «The New York Post» atzina Novickis, kurš aizvada 20. sezonu Dalasas «Mavericks» rindās.

«Viņš pārsteidz, jo ar garajām rokām spēj bloķēt metienus, uzrodoties no nekurienes. Uzbrukumā viņš bez piepūles izdara metienus no distances. Viņš ir biedējošs. Viņš kļuvis labāks bez dribla, kā arī pie soda laukuma,» sacīja Vācijas sporta zvaigzne.

«Viņš ir labāks par mani šajā laika posmā. Man pirmajā gadā bija grūti pēc ierašanās no Vācijas, bet viņam bija izcils pirmais gads. Ja viņu nemocīs savainojumi, ja strādās kā līdz šim, un es zinu, ka viņš strādās, augstāk būs tikai debesis,» sacīja Novickis.

Porziņģis un Novickis ciešāk sadraudzējās vasarā notikušajā NBA pasākumā Āfrikā. «Tā bija pirmā reize, kad tikāmies. Bijām tikušies arī agrāk, taču nebija laika parunāties,» sacīja Novickis, atzīstot, ka abi izbaudījuši viens otra kompāniju. «Labs puisis, kārtīgs darbarūķis.»

@swish41 photo cred @natlyphoto

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Porziņģis šosezon 30 spēlēs vidēji bloķējis 2,2 metienus, kas ir otrs labākais rādītājs līgā, guvis 24,5 punktus un izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas.

Svētdien «Knicks» viesosies pie «Mavericks» un abiem basketbolistiem būs iespēja spēkoties aci pret aci.

Savukārt naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika «Knicks» šosezon otro reizi tiksies ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu