Čempione «Penguins» jauno NHL sezonu sāk ar zaudējumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pēdējo divu gadu Stenlija kausa ieguvēja Pitsburgas «Penguins» komanda jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) sāka ar zaudējumu. Citā spēlē ar «hat-trick» izcēlās talantīgais kanādiešu uzbrucējs Konors Makdeivids.

«Penguins» hokejisti savā laukumā (18 652 skatītāji klātienē) ar rezultātu 4:5 papildlaikā atzina Sentluisas «Blues» pārākumu.

Uzvarētājiem panākumu pagarinājuma otrajā minūtē ar spēcīgu plaukstas metienu izrāva aizsargs Alekss Petrandželo, kurš guva savus otros vārtus mačā. Viņš tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni.

Vēl «Blues» sastāvā ar 1+1 atzīmējās Pols Štjastnijs un Braidens Šens.

Tikmēr «Penguins» sastāvā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās komandas līderis Sidnijs Krosbijs.

«Atdevām divu vārtu pārsvaru, bet mēs turējāmies kopā uz soliņa,» ESPN pēc mača izteicies Petrandželo. «Mēs zinājām, ka mums ir iespējas, īpaši, ja spēle ievirzīsies papildlaikā. Mēs to paveicām.»

Citā spēlē Toronto «Maple Leafs» komanda ar 7:2 viesos sagrāva Vinipegas «Jets».

Toronto vienības sastāvā divus vārtus guva pieredzējušais kanādiešu uzbrucējs Patriks Marlo, bet ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Ostons Metjūzs un Džeimss van Rīmsdaiks.

Spēles spožākās zvaigznes titulu ieguva «Maple Leafs» dāņu vārtsargs Frederiks Andersens, kurš atvairīja 35 pretinieku mestās ripas.

Vēl vienā mačā lieliski sezonu sāka Edmontonas «Oilers» komanda ar tās spožāko zvaigzni Konoru Makdeividu ierindā. «Oilers» komandas kapteinis guva visus trīs vārtus un palīdzēja savai vienībai ar 3:0 apspēlēt Kalgari «Flames».

Jauno sezonu ar uzvaru sāka arī Fliladelfijas «Flyers» komanda, kas ar 5:3 pārspēja Sanhosē «Sharks». Uzvarētājiem ar trim vārtu guvumiem izcēlās 29 gadus vecais uzbrucējs Veins Simondss.

Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda regulāro turnīru sāks naktī uz piektdienu, kad spēkiem mērosies ar Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu