Talantīgais Bukers ar «Suns» noslēdz 158 miljonus ASV dolāru vērtu līgumu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas vājākā komanda Fīniksas «Suns» parakstījusi piecu gadu līgumu ar Devinu Bukeru. Šo piecu sezonu laikā «Suns» līderis saņems 158 miljonus ASV dolārus (135 miljonus eiro).

Tāpat vienības ģenerālmenedžeris Raiens Makdonafs noteica, ka gan klubs, gan arī pats Bukers vēlējās pagarināt līgumu uz maksimāli ilgu laiku.

«Esmu pagodināts noslēgt ilgtermiņa līgumu ar klubu,» sacīja Bukers. «Pateicos «Suns» vienībai, kas mani izraudzījās draftā un ticēja maniem spēkiem.»

«Suns» Bukeru izraudzījās 2015.gada NBA draftā ar kopējo 13.numuru. Aizvadītajā sezonā, kas 21 gadu vecajam uzbrūkošajam aizsargam bija trešā NBA, viņš 54 spēlēs vidēji guva 24,9 punktus, izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas un veica 4,7 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 2017.gada martā Bukers aizvadīja savu karjeras spilgtāko maču, gūstot 70 punktus pret Bostonas «Celtics». Viņš kļuva tikai par sesto spēlētāju NBA vēsturē, kurš spējis vienā spēlē gūt vismaz 70 punktus.

Fīniksas vienība astoņas sezonas pēc kārtas nav iekļuvusi izslēgšanas turnīrā. Aizvadītajā sezonā «Suns» 82 spēlēs izcīnīja 21 uzvaru, ieņemot pēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā.

«Suns» šā gada draftā ar pirmo numuru izraudzījās Bahamu salās dzimušo spēka uzbrucēju Deandrē Eitonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu