Krievijas skeletonists: Latvieši neprot zaudēt, viss pārējais - atrunas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas skeletona komanda nākamā gada februārī boikotēs pasaules čempionātu Krievijas kūrorta pilsētā Sočos. Krievijas skeletonists Sergejs Čudinovs uzskata, ka latvieši neprot zaudēt un ir apvainojušies uz Krieviju.

«Lai nebrauc. Tātad latvieši nebūs pasaules čempionātā,» aģentūra «R-Sport» citē Čudinova teikto. «Viņi vienkārši neprot zaudēt, viss pārējais - atrunas. Lai nu kuram, bet Martinam Dukuram nevajadzētu tā runāt. Viņš ar mums kopā trenējies 15 gadus un droši vien arī ar Aleksandru Tretjakovu, un mani viņš pazīst personīgi.»

Tretjakovs kļuva par 2014. gada Soču olimpisko spēļu čempionu. Viņš ir viens no sportistiem, kurus Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) neatkarīgās izmeklēšanas komisijas vadītājs Ričards Maklarens iekļāvis aizdomās turamo dopinga lietotāju sarakstā. Šī informācija gan vēl oficiāli nav apstiprināta.

«Domāju, ka viņus nomāc aizvainojums. Sezonas sākumā aprunājos ar Latvijas izlases galveno treneri Daini Dukuru, kurš man daudz stāstīja par politisko situāciju: «Kur vien pagriezies, visur priekšā Krievija!» Man liekas, ka boikots ir tikai viens no iemesliem,» teica Čudinovs.

Latvijas skeletona komanda jau pirms sezonas pauda, ka tā varētu boikotēt pasaules čempionātu Krievijā, kas Sočos risināsies no 24. līdz 26. februārim. Iespējams, latviešiem būs sekotāji.

Martins Dukurs ir četrkārtējs pasaules čempions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu