Bertāns realizē visus metienus un palīdz «Spurs» pieveikt «Mavericks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dāvis Bertāns naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) realizēja visus savus izpildītos metienus, guva septiņus punktus un palīdzēja Sanantonio «Spurs» komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta mačā.

Grega Popoviča vadītā vienība izbraukumā ar rezultātu 94:87 pieveica šosezon neveiksmīgi spēlējošo Dalasas «Mavericks».

24 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo izpildīto divpunktu metienu, vienu tālmetienu un abus «sodiņus». Viņš nopelnīja arī vienu personisko piezīmi un spēli noslēdza ar +/- lietderības koeficientu 7.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 23 punktiem bija Petijs Milzs, bet Kavai Lenards pievienoja 21 punktu. «Spurs» nepalīdzēja Pau Gasols, Tonijs Pārkers un Manu Džinobili.

Tikmēr Dalasas komandas labā 26 punktus guva Veslijs Metjūss, ar gūtiem 17 punktiem izcēlās Harisons Bārnss, bet 14 punktus iemeta Sets Karijs, kurš ir Goldensteitas «Warriors» līdera Stefana Karija jaunākais brālis.

Bertāns no rezervistu soliņa mačā iesaistījās jau pirmās ceturtdaļas vidū, bet ceturtajā ceturtdaļā viņš laukumā netika.

«Mavericks» rindās laukumā nedevās savainotais vācietis Dirks Novickis.

Spēli klātienē «American Airlines Center» noskatījās 19 245 skatītāji.

Nākamā spēle «Spurs» basketbolistiem paredzēta naktī uz sestdienu, kad savā laukumā jāuzņem Vašingtonas «Wizards».

Sanantonio komanda ar izcīnītām 15 uzvarām 19 mačos ir otra spēcīgākā Rietumu konferencē, kamēr «Mavericks» piedzīvojusi 14 zaudējumus 17 spēlēs un ir vājākā vienībā visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu