HK «Mogo» smagā cīņā uzveic jelgavniekus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Trešdien, 12.oktobrī, HK Mogo Latvijas čempionāta mājas spēlē pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 uzvarēja Jelgavas HK Zemgale/LLU hokejistus. Spēles laikā vienīgos vārtus Mogo labā guva Andris Siksnis. Pēcspēles metienu sērijā Mogo uzvaru nodrošināja Andrejs Smirnovs, TVNET informēja «Mogo».

Šajā mačā galvenās lomas spēlēja abu komandu vārtsargi - Mogo rindās Henrijs Ančs un jelgavniekiem Rihards Cimermanis. Katrs no viņiem 65 minūšu laikā pretinieka priekšā kapitulēja tikai reizi. Cimermani pārspēja Andris Siksnis, Anču vienīgo reizi pārspēja Jānis Bērziņš.

Arī pēcspēles metienu sērijā vārtsargi bija uzdevumu augstumos, un uzvaru laukuma saimniekiem nodrošināja vienīgais precīzais izgājiens, ko izpildīja Andrejs Smirnovs. Tas ļāva Mogo izcīnīt uzvaru 2:1.

Abi vārtsargi Ančs un Cimermanis arī pelnīti tika atzīti par mača labākajiem spēlētājiem.

Nākamo spēli HK Mogo aizvadīs sestdien, 15.oktobrī 13:00, izbraukumā Volvo ledus hallē tiekoties ar HK Prizma hokejistiem.

Citā trešdienas mačā pie kārtējā panākuma tika Ogres «Kurbads», kas ar 9:4 (4:2, 2:1, 3:1) apspēlēja «Prizma» hokejistus.

Uzvarētāju sastāvā pa diviem vārtiem iemeta Juris Štāls un Edgars Lipsbergs.

Virslīgas kopvērtējuma līderu godu saglabā Ogres «Kurbads» hokejisti, kuri astoņos mačos iekrājuši 23 punktus, bet četri punktu mazāk ir «Zemgale»/LLU vienībai, kas aizvadījusi par spēli vairāk. Trešajā vietā ar 15 punktiem septiņās cīņās seko «Mogo», kamēr tikpat punktu ir arī «Liepājai», kas gan nospēlējusi par vienu spēli vairāk. Pa sešiem punktiem ir «Rīgai» un «Prizmai», tikmēr «Pārdaugava» zaudējusi visos astoņos savos mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu