Lipmans: No amata nedomāju atkāpties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, neskatoties uz saņemto līdzjutēju kritiku, no sava amata neplāno atkāpties, laikrakstam «Diena» atzina pats Lipmans.

«Tā ir mana kompetence, vai būtu nepieciešams sasaukt LHF ārkārtas kongresu. Neredzu tādu nepieciešamību, jo mums ir valde, kas turpina strādāt. Jā, ir aizgājis Ulmanis, bet es esmu uzrunājis jau trīs cilvēkus, kuri varētu nākt strādāt valdē. Uzvārdus nenosaukšu, jo vēl neesmu saņēmis atbildes. Pats es nedomāju atstāt amatu,» atklāja Lipmans.

«Mani atbalsta arī Starptautiskās Hokeja federācijas prezidents Renē Fāzels,» teica LHF galva. «Viņš man zvanīja no Parīzes, kur šonedēļ notika IIHF kongress, un vēlreiz izteica savu atbalstu.»

Tikmēr uz LHF prezidenta krēslu labprāt kandidētu arī bijušais Rīgas «Dinamo» un «Rīga2000» direktors Viesturs Koziols, kas pagājušajā nedēļā izteica asu kritiku Lipmana virzienā.«Es esmu gatavs, un es gribu to darīt. Tāpat esmu spēka pilns strādāt.»

«Tas ir nožēlojami, kas patlaban notiek Latvijas hokejā. No Kirova puses tā nav pat blefošana, tā ir nepārtraukta melošana un cilvēku pazemošana - to savādāk nevar nosaukt. Tam noteikti pienāks gals,» skaidroja Koziols.

Par LHF prezidentu Lipmans strādā kopš 1998.gada. Viņa pašreizējais pilnvaru termiņš beigsies 2018.gada 12.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu