Bolts bez grūtībām sasniedz pusfinālu 200 metru sprinta distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts otrdien bez grūtībām sasniedza Riodežaneiro olimpisko spēļu 200 metru distances pusfinālu.

Savā priekšskrējienā Bolts bija pārliecinoši ātrākais, savu pārspēku demonstrējot jau no skrējiena sākuma, bet noslēdzošajos 50 metros viņš pašpārliecināti samazināja savu ātrumu, finišējot pēc 20,28 sekundēm.

Iepriekš šajās olimpiskajās spēlēs Bolts ieguva zeltu 100 metru sprintā, turklāt pēc triumfa viņš izteicās, ka vēlas labot pasaules rekordu 200 metros.

Tiesa, Bolts priekšskrējienos nebija starp ātrākajiem, jo visātrāk 200 metrus veica Kanādas sprinteris Andrē de Grasse, kurš finišēja pēc 20,09 sekundēm. Kā zināms, kanādietis 100 metru sprintā izcīnīja bronzu.

Tikmēr 100 metru sudraba medaļas ieguvējs un viens no Bolta niknākajiem konkurentiem Džastins Getlins no ASV 200 metru priekšsacīkstēs arī uzvarēja savā skrējienā, distanci veicot 20,42 sekundēs.

Pusfinālā iekļuva arī šīs sezonas labākā rezultāta (19,74 sekundes) īpašnieks Lašons Merits, kurš priekšsacīkstēs 200 metrus noskrēja 20,15 sekundēs.

Pusfināli un fināli 200 metru distancē norisināsies trešdien, bet fināls gaidāms ceturtdien.

Riodežaneiro olimpiskās spēles noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu