Porziņģa krekli joprojām starp populārākajiem NBA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu talanta Kristapa Porziņģa krekli arī pēc aizvadītās sezonas beigām ir starp pirktākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju formastērpiem, ceturtdien pavēstīja līga.

LETA jau ziņoja, ka, pēc apkopotajiem datiem, ņemot vērā NBA mājaslapā «NBAStore.com» pārdoto kreklu skaitu, laika posmā no pērnā oktobra līdz aprīlim Porziņģa krekli bija ceturtie pirktākie, šajā rādītājā atpaliekot vienīgi no līgas zvaigznēm Stīvena Karija, Kobes Braienta un Lebrona Džeimsa.

Laika posmā no aprīļa līdz jūnijam Porziņģa krekli nav bijuši vairs tik ļoti populāri, tomēr tie iekļuvuši jaunāko datu topā, ieņemot 15.vietu starp pirktākajiem formastērpiem.

Zīmīgi, ka latvieša pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» komandas līdera Karmelo Entonija krekli nav bijuši tik populāri un pārdotāko piecpadsmit vidū nav atrodami.

Tāpat kā aizvadītās sezonas regulārā čempionāta laikā, visvairāk pārdotas Karija formas. Goldensteitas «Warriors» līderis tika atzīts par pagājušās sezonas regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Pēdējos mēnešos otrs pirktākais krekls bijis ar Džeimsa uzvārdu. Viņam izdevās Klīvlendas «Cavaliers» komandu aizvest līdz pirmajam NBA čempiona titulam kluba vēsturē, turklāt Džeimss tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Savukārt trešo vietu šajā rādītājā ieņem Braients, kurš šosezon noslēdza savu 20 gadus ilgo karjeru Losandželosas «Lakers» komandas rindās.

Tikmēr komandu vidū visvairāk pārdoto aksesuāru pēdējos mēnešos ir aizvadītās sezonas čempionei «Cavaliers», kurai seko otra fināliste «Warriors», bet trešajā vietā ir «Lakers».

Porziņģis savā NBA debijas sezonā piedalījās 72 mačos, vidēji guva 14,3 punktus, izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,9 pretinieku metienus.

Sezonas pirmajos trijos mēnešos viņš tika nosaukts par labāko debitantu Austrumu konferencē, bet «Knicks» komanda palika ārpus izslēgšanas turnīra dalībnieku vidus.

«Knicks» komandas uzlecošā zvaigzne nepalīdz Latvijas valstsvienībai, kas šonedēļ Serbijas galvaspilsētā Belgradā cīnās Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu