Šovakar norisināsies "Gada balvas sportā 2011" svinīgā ceremonija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zalmanis (Nikon)

Šodien kinoteātrī "Splendid Palace" notiks svinīgā "Latvijas Gada balvas sportā 2011" pasniegšanas ceremonija.

Svinīgais pasākums, kurš notiek jau septīto gadu pēc kārtas, sāksies plkst. 21.15, un to tiešraidē translēs LTV1 un Latvijas Radio.

Arī šogad Latvijas Gada balvu sportā saņems uzvarētāji 13 nominācijās, kur pretendentus izvirzīja Latvijas Sporta federāciju padomes un Latvijas Olimpiskās vienības pārstāvji, kā arī Latvijas sporta žurnālisti, bet balvu ieguvējus nosaka īpaši veidota sporta ekspertu žūrijas komisija. Nominācijā Gada sporta skolotājs uzvarētāju nosaka Izglītības un zinātnes ministrija.



Pagājušajā gadā par populārāko sportistu līdzjutēji atzina skeletonistu Martinu Dukuru, kurš fināla balsojumā apsteidza olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu un pludmales volejbolistu Mārtiņu Pļaviņu. Labāko trijniekā neiekļuva, bet populārāko sešiniekā bija pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, 2009.gada populārākais sportists Sandis Ozoliņš un Anastasija Grigorjeva (cīņa).

Svinīgā ceremonija Latvijas Gada balva sportā kļuvusi par būtisku Latvijas sporta dzīves sastāvdaļu. Tradicionāli ar to tiek pielikts punkts aizejošajam sporta gadam, veikti mūsu valsts izcilākie gada sportisti, treneri un komandas, kā arī atzīmēti spilgtākie sporta notikumi. Latvijas Gada balva sportā ļauj sporta līdzjutējiem vēlreiz atcerēties gada nozīmīgākos panākumus, savukārt sporta sabiedrībai ir iespēja patīkamā atmosfērā publiski pateikties saviem izcilniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu