Irbes trenētais Varlamovs nosūtūts uz AHL (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vašingtonas ''Capitals'' vārtsargs Semjons Varlamovs, lai veiksmīgāk ieietu spēļu ritmā un atgūtos pēc nesen gūtā savainojuma nosūtīts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Heršijas ''Bears''. Kā zināms, ''Capitals'' vienībā par vārtsargu treneri strādā leģendārais latviešu hokejists Artūrs Irbe.

Krievijas hokejists nespēlē kopš 7. decembra, kad aizvadīja teicamu spēli pret Tampabejas ''Lightning'', kurā atvairīja visus 26 pretinieku metienus. Paredzams, ka ''Capitals'' vienības sastāvā viņš atgriezīsies jau nākamajā nedēļā.

Šogad Varlamovs ''Capitals'' sastāvā aizvadījis 16 spēles, kurās vidēji ielaidis 2.21 vārtus, atvairījis 92,4% pretinieku metienu un palīdzējis izcīnīt 12 uzvaras.

Atgādinām, ka 21 gadu vecais vārtsargs ir iekļauts Krievijas izlases sastāvā spēlēšanai 2010. gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu