Bavārija uzlabo bilanci

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas futbola bundeslīgas līdervienība Minhenes "Bayern" trešdien UEFA kausa izcīņas spēlē ar rezultātu 6:0 savā laukumā pārspēja Grieķijas klubu "Aris", izvirzoties F apakšgrupas līderpozīcijās.

Četrus vārtus "Bayern" rindās guva Itālijas valstsvienības uzbrucējs Luka Toni, bet pa reizei precīzi bija Kristiana Lēla un Filipa Lāma sitieni.

Otrajā F grupas spēlē Bragā vietējais klubs "Braga" ar 2:0 pārspēja Belgradas "Crvena Zvezda" vienību.

Vārtus spēlē guva Rolands Lincs un Vendersons de Aruda.

Pēc grupu turnīra piektās kārtas spēlēm F grupas kopvērtējuma tabulā vadībā ar astoņiem punktiem ir "Bayern", bet otrajā vietā ar sešiem punktiem ierindojas "Braga", tikpat punktu ir arī trešajā vietā esošajai Boltonas "Wanderers" vienībai no Anglijas. Piecus punktus četrās spēlēs ir izcīnījis "Aris", bet bez punktu guvuma pagaidām ir "Crvena Zvezda" vienība.

Citu UEFA grupu turnīra spēļu trešdienas rezultāti:

E apakšgrupa: "Zurich" (Šveice) - Lēverkūzenas "Bayer" (Vācija) 0:5, "Toulouse" (Francija) - Maskavas "Spartak" (Krievija) 2:1.

G apakšgrupa: "Getafe" (Spānija) - "Anderlecht" (Beļģija) 2:1, Telavivas "Hapoel" (Izraēla) - "Aalborg" (Dānija) 1:3.

H apakšgrupa: "Panionios" (Grieķija) - Bordo "Girondins" (Francija) 2:3, "Galatasaray" (Turcija) - Vīnes "Austria" (Austrija) 0:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu