Daugaviņš: Kauns demonstrēt tādu hokeju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinim Kasparam Daugaviņam ir kauns par izlases sniegumu pasaules čempionāta (PČ) noslēdzošajā mačā, kurā Leonīda Beresņeva vadītā valstsvienība ar 1:3 otrdien zaudēja Norvēģijas hokejistiem.

«Kopumā šajā turnīrā spēlējām normāli,» IIHF citē Latvijas komandas kapteini. «Taču bijām morāli vāji un nespējām uzvarēt spēles, kad tādas iespējas bija.»

Daugaviņš čempionātā piedalījās visās septiņās spēlēs, kurās izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients bija -3.

«Par spēli ar Norvēģiju varu teikt, ka spēlējām ļoti slikti. Bija skaidri redzams, ka šis mačs neko vairs neizšķir. Kauns demonstrēt tādu hokeju. Ko varu pateikt līdzjutējiem? Turpiniet mums ticēt. Latvijas valstsvienībai viss ir priekšā. Šobrīd notiek paaudžu maiņa. Domāju, ka mums rezultāti uzlabosies,» pastāstīja Daugaviņš.

Latvijas nacionālā komanda pasaules čempionātu noslēdza 13. vietā. Latvijas Hokeja federācija (LHF) izlasei izvirzīja uzdevumu iekļūt labāko 10 komandu skaitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu