Jānis Vinters nākamā gada "Dakāras rallijā" nestartēs (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motosportistam Jānim Vinteram jau tuvākajā laikā tiks izdarīta operācija, un šā iemesla dēļ viņš nevarēs startēt nākamā gada "Dakāras rallijā", kurš janvārī norisināsies Dienvidamerikā, vēsta "autosports.delfi.lv".

Visticamāk, Vintera vietā rallijā, kurš norisināsies Argentīnā un Čīlē, startēs kāds cits sportists, jo komanda jau ir iemaksājusi dalības naudu, bet nestartēšanas gadījumā tā tiktu zaudēta.

Jau ziņots, ka Vinters pagājušajā nedēļā piedalījās "Desert Challenge" rallijreidā AAE, piedzīvojot kritienu un gūstot muguras traumas.

"Par 99 procentiem ir skaidrs, ka Einārs [Vinters] sacensībās brauks," intervijā portālam pastāstīja "SAF Moto Team Riga" menedžeris Jānis Gaigals. "Nevajag aizmirst, ka, gūstot 14.vietu savās pirmajās sacensībās, viņš kļuva par visu laiku labāko Dakāras debitantu. Uz otro vietu, ļoti iespējams, izsludināsim konkursu, lai var pieteikties labākie Latvijas enduro braucēji. Konkrētāk lemsim pēc 11.novembra."

Līdz ar to par Eināra Vintera komandas biedru janvārī varētu kļūt kāds cits Latvijas motobraucējs, tomēr tādā gadījumā viņam būtu jāspēj pašam segt dalības maksu un jābrauc ar savu motociklu. Lietotu tehniku gan iespējams īrēt arī no "SAF Moto Team Riga". Tā ir pilnībā sagatavota un ar garantiju, ka resurss ir pietiekams.

Portāls prognozē, ka, iespējams, Jāņa Vintera vietā sacensībās varētu braukt enduro vecmeistars Jānis Gaveika, kā arī Kristers Serģis vai Artis Rasmanis.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu