Uzvar Desprē, E. Vinters 12. vietā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē noslēdzās Apvienotajos Arābu Emirātos notiekošais rallijreids "Desert Challenge", kur Latvijas motosportists Einārs Vinters ierindojās 12. vietā.

Uzvaru motociklu klasē izcīnīja Francijas motosportists Sirils Desprē, kurš E. Vinteru apsteidza par divām stundām un 26 minūtēm.

Neveiksmi priekšpēdējā posmā piedzīvoja Marks Koma, kas motocikla bojājuma dēļ kopvērtējumā bija spiests samierināties ar 17. vietu. Otro vietu ieguva čīlietis Francisko Lopezs, kurš līderim zaudēja vien 14 minūtes un 40 sekundes. Trešais palika Lielbritānijas sportists Džeims Vests, kas no Desprē atpalika par 46 minūtēm un 19 sekundēm.

Jau ziņojām, ka neveiksmīgi AAE rallijreids izvērtās E. Vintera brālim Jānim Vinteram. Otrajā posmā tika piedzīvots kritiens, pēc kura J. Vinters tika nogādāts slimnīcā (sasista mugura). Tālāk sacīkstēs Jānis piedalīties nevarēja.

Kritienu ceturtajā posmā piedzīvoja arī E. Vinters, taču tas nebija ar nopietnām sekām un E. Vinters rallijreidu varēja turpināt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu