E. Vinters 14. vietā, J. Vinteram sacensības beigušās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motosportists Einārs Vinters šodien Apvienotajos Arābu Emirātos rallijreida "Desert Challenge" trešajā posmā ieņēma 14. vietu, bet viņa brālis Jānis Vinters pēc kritiena vakar tika nogādāts slimnīcā un sacensības turpināt nevarēs.

Šodienas 340 kilometru garo ātrumposmu visātrāk veica slavenais Francijas motosportists Sirils Desprē, no kura E. Vinters atpalika par 25 minūtēm un 26 sekundēm. Desprē laiks - četras stundas, 38 minūtes un 40 sekundes.

Sacensību kopvērtējuma līderis ir jau pieminētais francūzis, bet E. Vinters ierindojās 13. pozīcijā, kas ir visnotaļ atzīstams sniegums.

Jau ziņojām, ka vakar sacensību otrajā posmā kritienu piedzīvoja Jānis Vinters, sportists tika nogādāts slimnīcā. Šodien Vinters no slimnīcas ir izrakstījies, taču rallijreidu turpināt nevarēs. Savainojums sportistam nav nopietns, bet ir nepieciešams laiks, lai sadziedētu savainoto muguru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu