Kā netiek ārā no bedres, tā netiek

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas turnīrā pamatīgi sašķobījušās līdz tam šķietami nesatricināmās Otavas "Senators" pozīcijas. Kanādas galvaspilsētas komanda šorīt agri pēc Latvijas laika dramatiskā mačā piekāpās Našvilas "Predators", un "senatoriem" tas bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Pēc iespaidīgā sezonas sākuma (15 uzvaras, divi zaudējumi) "Senators" tagad ir zaudējuši jau piecas reizes pēc kārtas, un piektā bija šorīt Otavā, kad kanādieši ar 5:6 piekāpās Našvilas "plēsoņām".

Ar 34 punktiem "Senators" komanda vēl gan ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē, taču NHL kopvērtējumā ar 36 punktiem garām jau aizsteigusies Detroitas "Red Wings" vienība, kas ceturtdien ar 4:2 savās mājās pieveica Tampabejas "Lightning".

Spēlē ar "Predators" otavieši četras reizes spēles gaitā spēja izlīdzināt rezultātu, un, kad 46 sekundes pirms pamatlaika beigām komandas kapteinis Daniels Alfredsons panāca 5:5, šķita, ka pagarinājums ir neizbēgams un vismaz viens punkts "senatoriem" kabatā.

Tomēr pēdējo vārdu atkal teica viesi, un 23 sekundes pirms spēles beigām čehs Martins Erats guva "Predators" komandas uzvaras vārtus.

Citu spēļu rezultāti: Atlantas "Thrashers" - Toronto "Maple Leafs" 2:4, Ņujorkas "Rangers" - Ņujorkas "Islanders 4:2, Floridas "Panthers" - Bostonas "Bruins" 3:4, Kalgari "Flames" - Anaheimas "Ducks" 1:4, Vankūveras "Canucks" - Kolumbusas "Blue Jackets" 2:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu