Ļoti nepatīkamas ziņas no Latvijas hokeja izlases nometnes

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nopietna savainojuma dēļ Miķelis Rēdlihs vairāk nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja valstsvienībai pasaules čempionātā Krievijā. Ceturtdien viņš dosies uz mājām, kur tiks veikta padziļināta ceļgala pārbaude, aģentūru LETA informēja komandā.

31 gadu vecais Rēdlihs trešdienas mačā pret Šveici (4:5) traumēja ceļgala iekšējās saites.

Četrās pasaules čempionāta spēlēs Rēdlihs izcēlies ar 3 precīziem metieniem un 2 rezultatīvām piespēlēm, kas ir labākais rādītājs Latvijas komandā.

Tikmēr pasaules čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Rēdlihs ieņem septīto pozīciju.

Trešdien Latvijas izlases treniņā kopā ar līdzšinējiem Rēdliha maiņas partneriem - Andri Džeriņu un Robertu Bukartu - trenējās Kaspars Daugaviņš.

Pirms treniņa, kurā piedalījās visi Latvijas hokejisti, izņemot Rēdlihu, notika tradicionālā komandas kopbildes fotografēšana, taču tajā nepiedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, kurš citus gadus allaž arī pozēja fotokamerām.

A apakšgrupā līdere ar trīs spēlēs iegūtiem astoņiem punktiem ir Čehija, bet tai ar septiņiem punktiem četros mačos seko Šveice. Trešā ar sešiem punktiem trīs cīņās ir Krievija, bet tālāk ar pieciem punktiem ir Zviedrija un Norvēģija, kamēr četri punkti ir Dānijai. Tikmēr astoņu komandu tabulu ar diviem punktiem noslēdz Kazahstāna un Latvija.

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā vēl jāaizvada trīs spēles - ar Dāniju, Kazahstānu un Norvēģiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu