Beresņevs: Daugaviņš ir mūsu GPS

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs Krievijas aģentūrai «R-Sport» pastāstījis, ka komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš ir kā valstsvienības gids Maskavā.

27 gadus vecais Daugaviņš no 2014. līdz 2015. gadam pārstāvēja Maskavas «Dinamo» komandu. Šajā laikā viņš ļoti labi iepazinis pilsētu un tagad palīdz izlasei tajā orientēties.

«Daugaviņš Maskavā ir mūsu navigators,» sacīja Latvijas izlases galvenais treneris. «Viņš mums no viesnīcas līdz arēnai parādīja īsāko ceļu un ne to vien. Tagad komandā viņu tā arī saucam - cilvēks GPS.»

Pirmdienas pēcpusdienā (plkst. 16.15) Latvija sacentīsies ar turnīra mājinieci Krievijas izlasi, ko vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Lai arī Krievijas valstsvienība čempionātu sākusi nepārliecinoši, bukmeikeru skatījumā tā ir pārliecinoša dueļa favorīte.

«Esmu pārliecināts, ka Krievijas izlase no paša spēles sākuma presingos, lai pirmajās minūtēs gūtu pēc iespējas vairāk vārtu. Mūsu uzdevums ir būt tam gataviem. Tomēr tā ir Krievijas izlase, liela komanda. Būs grūti, bet esam gatavi cīņai.»

Iepriekšējās divās spēlēs (pret Zviedriju un Čehiju) Latvijas komanda vārtus zaudējusi jau pirmajās spēles minūtēs, tāpēc īpaši svarīgi mačā ievadā būs noturēt savus vārtus neskartus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu