Senatori uzvar jau septīto pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau septīto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas turnīrā izcīnījusi Otavas "Senators" vienība, kas aizvadītajā spēļu dienā sīvā cīņā pēcspēles metienu sērijā guva virsroku pār Bostonas "Bruins".

Pēcspēles "bullīšu" sērijā precīzi metot komandas kapteinim zviedram Danielam Alfredsonam un Antuānam Vermē, "Senators" ar 2:1 izbraukumā pārspēja "Bruins".

Kanādas galvaspilsētas klubam tā bija septītā uzvara pēc kārtas un 12. panākums sezonas pirmajās 13 spēlēs. Ar 24 punktiem "senatori" ieņem pārliecinošu pirmo vietu Austrumu konferencē, bet NHL lielajā kopvērtējumā par vienu punktu tagad ir apsteiguši līdzšinējos līderus Detroitas "Red Wings".

Spēles pamatlaikā Čaks Kobasevs vispirms izvirzīja vadībā "Bruins", bet izlīdzinājumu trešā perioda sākumā panāca Vermē.

Citās spēlēs Sentluisas "Blues" ar 3:0 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets" 3:0, bet Čikāgas "Blackhawks" ar 2:5 savā laukumā piekāpās Našvilas "Predators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu