Vienas ripas uzvara Liepājā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta spēlē trešdien uzvaru izcīnīja Latvijas čempionvienība un Latvijas kausa ieguvēji "Liepājas metalurgs", kas savā laukumā ar 1:0 pieveica pagājušās sezonas "Samsung" premjerlīgas finālistus "ASK/Ogre".

Vienīgos vārtus šajā spēlē trešās trešdaļas 13. minūtē guva "Liepājas metalurga" spēlētājs Konstantīns Mihailovs, kas realizēja skaitlisko vairākumu.

Otrdien dalību Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā sāka Latvijas klubi Daugavpils "Latgale" un "Rīga 2000". "Latgale" izbraukumā negaidīti 3:0 pieveica "Gomeļ" vienību, savukārt "Rīga 2000" viesos ar 2:1 pieveica Žlobinas "Metallurg".

"Metalurgu" rindās šajā sezonā spēlē tikai viens mūsējais - Kaspars Saulietis.

Bez Latvijas klubiem un jau divām nosauktajām mājinieku komandām, Baltkrievijas līgā šajā sezonā vēl spēlē Minskas komandas "Keramin" un "Junostj", Mogiļevas "Himvolokno", Novopolockas "Himik-SKA", Grodņas "Ņeman", "Vitebsk", "Brest" un jaundibinātais Bobruiskas "Šiņņik".

Regulārajā turnīrā komandas aizvadīs četru apļu turnīru, bet "play off" spēlēs Latvijas komandas nepiedalīsies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu