Lipmans un Koziols turpina plēsties (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja federācijas prezidenta Kirova Lipmana un Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" prezidenta Viestura Koziola savstarpējo nesaskaņu dēļ LHF preses sekretāram Jānim Stepītim aizliegts komentēt Rīgas "Dinamo" spēles Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

Kā pastāstīja LTV sporta raidījumu producents Andris Ušackis, abas puses nespēja vienoties, kā rezultātā Lipmans aizliedza savam padotajam komentēt KHL mačus.

Jau ziņots, ka augusta beigās laikraksts "Diena" informēja, ka Lipmans no "Dinamo" pieprasa 500 000 ASV dolāru jeb 239 000 latu kompensāciju, jo projekts Rīgas "Dinamo" federācijai esot atņēmis svarīgus sponsorus.

LHF prezidents jau esot sazinājies ar Starptautisko Hokeja federāciju, kura izteikusi viņam atbalstu. Pēc Lipmana teiktā, Krievijas Hokeja federācija no KHL esot saņēmusi desmit miljonus ASV dolāru jeb 4,78 miljonus latu. Lipmans laikrakstam norāda, ka LHF ir prasījusi kompensāciju no KHL, taču tā atbildējusi, ka tā ir Latvijas iekšējā lieta.

Pēc Lipmana teiktā, no LHF atbalstīšanas atteicies "Samsung" un vēl vairāki labvēļi, piemēram, "Venden", kuri pārgājuši uz "Dinamo", jo Koziols esot negodīgā ceļā pārvilinājis sponsorus.

Jau iepriekš bija zināms, ka "Dinamo" spēles komentēs Aivars Zaharovs, bet par Stepīša aizstājēju LTV7 izvēlējušies Anatoliju Kreipānu.

Pirmā Rīgas "Dinamo" spēle, kas būs redzama LTV7 ēterā, notiks ceturtdien, 11. septembrī, kad vienība savā laukumā tiksies ar Balašihas MVD, kurā par galveno treneri strādā Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, bet viņa palīgs ir Harijs Vītoliņš. Mačs sāksies pulksten 19.00.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu