Ivanāns atgriežas uz zaudējumu takas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vienas uzvaras zaudējumu NHL turnīrā atkal piedzīvojusi Losandželosas "Kings" vienība, kas šorīt agri pēc Latvijas laika izbraukumā atzina Kalgari "Flames" pārākumu. Līderpozīcijas saglabā Otavas "Senators", kas sīvā cīņā pārspēja Monreālas "Canadiens" un ierakstīja jau septīto panākumu turnīra tabulas uzvaru ailītē.

Pateicoties divām slovēņa Anžes Kopitara piespēlēm, ko vārtu guvumos pārvērta Maikls Kamaljeri un Dastins Brauns, "Kings" sākotnēji izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr pārsvaru nespēja nosargāt un ar 3:4 piedzīvoja sesto zaudējumu sezonā.

Kopitars šajā spēlē arī pats guva vienus vārtus, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam 3:4.

Latviešu spēka uzbrucējs Raitis Ivanāns piecu nospēlēto minūšu laikā divreiz meta pa vārtiem, lietoja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pēc 2:0 pirmā perioda 11. minūtē zviedrs Kristians Huseliuss vēl pirmajā trešdaļā guva pirmos "Flames" komandas vārtus, bet otrajā periodā mājinieku labā divreiz izcēlās Deimonds Langkovs un vienreiz precīzs bija arī Kreigs Konrojs, izvirzot "liesmas"vadībā jau ar 4:2.

Ar četriem punktiem "Kings" Rietumu konferencē joprojām ieņem pēdējo vietu.

Pēc sešiem zaudējumiem pirmo uzvaru sezonā šorīt izcīnīja Atlantas "Trashers", kas savā laukumā ar 5:3 pieveica Ņujorkas "Rangers". Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Paskāls Dipuī, Vjačeslavs Kozlovs, Tods Vaits, Braiens Litls un Marians Hosa.

"Rangers" rindās vārtus guva Daniels Žirardī, Brendans Šenehens un Skots Gomess.

Varenus apgriezienus uzņēmusi viena no pagājušās sezonas vājākajām komandām Filadelfijas "Flyers", kas ceturtdien savā laukumā ar 4:0 atstāja sausā Ņūdžersijas "Devils" un ar desmit punktiem ieņem otro vietu "austrumos" un trešo visā NHL.

Martins Bairons atvairīja visus 38 "Devils" metienus, bet vārtus guva Maiks Ričards, Sami Kapanens, Džims Dauds un Džofrijs Lupuls.

Jau septīto uzvaru jaunajā sezonā ir izcīnījusi Otavas "Senators" vienība, kas šorīt savā laukumā ar 4:3 guva virsroku pār Monreālas "Canadiens" un ar 14 punktiem ir pārliecinoši kopvērtējuma līderi.

Uzdevumu augstumos atkal bija komandas kapteinis zviedrs Daniels Alfredsons, kurš izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm. Vārti - Veids Redens, Denijs Hītlijs, Niks Folinjo un Džeisons Speca. Zaudētājiem - Žiljoms Latendress, Maikls Raiders un Aleksejs Kovaļevs.

Citu spēļu rezultāti:

Vašingtonas "Capitals" - Ņujorkas "Islanders" 2:5, Bostonas "Bruins" - Tampabejas "Lightning" 4:1, Toronto "Maple Leafs" - Floridas "Panthers" 3:2, Fīniksas "Coyotes" - Edmontonas "Oilers" 2:4, Detroitas "Red Wings"- Sanhosē "Sharks" 4:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu