Masa uzvar Eiropas "Grand Prix" kvalifikācijā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

F-1 pasaules čempionāta 12.posma - Eiropas "Grand Prix" izcīņas, kas norisinās jaunajā Valensijas ielu trasē, - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "Ferrari" brazīliešu braucējs Felipe Masa.

Labākajā mēģinājumā Masa apli veica minūtē un 38,989 sekundēs, par 0,210 sekundēm apsteidzot "McLaren-Mercedes" komandas pilotu Lūisu Hamiltonu, kas svētdienas sacīksti sāks no otrās starta vietas.

Kvalifikācijā trešo vietu ieņēma "BMW-Sauber" pilots Roberts Kubica, kas no Masas atpalika par 0,403 sekundēm.

Pašreizējais pasaules čempions Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas kvalifikācijā ierindojās ceturtajā vietā, bet piekto vietu ieņēma otrs "McLaren-Mercedes" pilots Heiki Kovalainens.

Savukārt kvalifikācijas lielāko pārsteigumu sagādāja "Toro Rosso" komandas vācu pilots Sebastjans Fetels, kurš izcīnīja sesto vietu.

Sacīkste svētdien sāksies plkst. 15.00 pēc Latvijas laika.

Čempionāta kopvērtējumā pirmajā vietā pašlaik ar 62 punktiem atrodas Hamiltons, bet viņam ar 57 punktiem seko Raikonens. Trešajā vietā ar 54 punktiem atrodas Masa.

Foto: EPA/AFI
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu