Šodien vēl visas cerības uz Ščerbatihu (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, Pekinas olimpisko spēļu 11. dienā, dalību sacensībās turpina Latvijas smaiļotāji Krists Straume un Kristaps Zaļupe, kā arī kanoe airētājs Miķelis Ežmalis, bet dalību sāka šķēpmetēja Sinta Ozoliņa un vēl startēs pašreizējais pasaules un Eiropas čempions svarcelšanā Viktors Ščerbatihs.

Plkst. 14.00 sāksies A grupas sacensības svarcelšanā svara kategorijā virs 105 kilogramiem. Galvenais favorīts šajās sacensībās ir Ščerbatihs, kurš pēdējos piecus gadus ir uzvarējis Eiropas čempionātā un pagājušajā gadā arī triumfēja pasaules meistarsacīkstēs.

Šīs sacensības tiešraidē translēs arī LTV 7.

Pekinas olimpisko spēļu šķēpmešanas sacensībās sievietēm otrdien Latvijas rekordu laboja Sinta Ozoliņa, iekļūstot finālsacensībās, kas norisināsies ceturtdien.

Ozoliņa startēja kvalifikācijas A grupā un jau savā pirmajā mēģinājumā šķēpu aizmeta 60,13 metrus tālu, kas ir jauns Latvijas rekords. Iepriekšējais Latvijas rekords piederēja Ingai Kožarenokai, kura 2005. gada 25. maijā šķēpu raidīja 59,97 metrus tālu.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu