"Chelsea" noraida runas, ka Abramovičs prēmēs Krievijas izlasi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Romānam Abramovičam piederošais Anglijas premjerlīgas klubs "Chelsea" noliedzis izskanējušās runas, ka Krievijas miljardieris varētu prēmēt savas dzimtās valsts futbolistus, ja tie trešdien Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pārspēs Angliju.

Abramovičs katram Krievijas izlases futbolistam par uzvaru izbraukuma spēlē esot piesolījis 40 000 sterliņu mārciņu (40 520 latu).

"Romāns Abramovičs nekad nav piedāvājis vai apsolījis nekādus bonusus Krievijas valstsvienībai par Anglijas futbola izlases pārspēšanu," teikts "Chelsea" kluba izplatītajā paziņojumā. "Abramoviča kungs naudu dod Krievijas jaunatnes futbolam, attīstot to kopumā, nevis liek uzsvaru vienai konkrētai spēlei."

"Abramoviča kungs atbalsta jaunu futbola laukuma izveidi Krievijā un palīdz organizēt jauniešu futbola skolas, kā arī treneru kursus," piebilst "Chelsea" klubs.

2008.gada Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra E apakšgrupas kopvērtējumā Krievija šobrīd ar astoņās spēlēs nopelnītiem 18 punktiem ieņem otro vietu, bet Anglijas kontā ir par vienu punktu mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu