Prezidenti sveic Uļjanu Semjonovu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: basket.lv

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers un Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris viesojušies pie visu laiku labākās Latvijas basketbolistes Uļjanas Semjonovas.

Abi prezidenti apsveica basketbolisti ar uzņemšanu FIBA Eiropas slavas zālē un vēlēja drīzu atveseļošanos. Slavenā basketboliste tikai nesen pārradusies mājās no slimnīcas, un diemžēl veselības problēmu dēļ Uļa nevarēs ierasties Spānijā, lai saņemtu piemiņas velti. Klātbūtnes efektu radīs speciāli sagatavots video sveiciens un arhīva materiāli.

No kreisās uz labo - izcilā Latvija basketboliste Uļjana Semjonova, Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris un Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers.
No kreisās uz labo - izcilā Latvija basketboliste Uļjana Semjonova, Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris un Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers. Foto: basket.lv

Basketboliste uzticēja sevi Spānijā pārstāvēt LBS prezidentam Ojāram Kehrim, kurš izteicās, ka ar prieku šo pagodinošo pienākumu izpildīšot. Tikšanās reizē viesiem un namamātei bija daudz kopēja ko pārrunāt, jo arī Zatlera un Kehra kungi augstskolu čempionātā bijuši savu fakultāšu komandās un nereti tikušies laukumā.

Atvadoties abi prezidenti vēlēja drīzāk atgūt veselību un drosmi, kas nepieciešama, lai varētu veikt nepieciešamo operāciju. Kā arī uzsvēra nepieciešamo basketbolistes atbalstu Latvijas komandai gaidāmajā Eiropas čempionātā basketbolā sievietēm, kas 2009. gadā pirmo reizi notiks Latvijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu