Novickis ieved «Mavericks» izslēgšanas spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta izslēgšanas turnīrā naktī uz otrdienu izcīnīja Dalasas «Mavericks» basketbolisti.

Regulārā čempionāta priekšpēdējā spēlē Dalasas komanda ar rezultātu 101:92 viesos pieveica Jūtas «Jazz», kuras dalība izslēgšanas spēlēs noskaidrosies pēdējā spēļu dienā.

Uzvarētāju sastāvā 23 punktus guva un 6 rezultatīvas piespēles izpildīja Derons Viljamss, 22 punktus iemeta un 11 atlēkušās bumbas savāca Vācijas basketbola veterāns Dirks Novickis, bet 20 punktus pievienoja Veslijs Metjū.

Tikmēr «Jazz» rindās līderis Gordons Heivords izcēlās ar 26 punktiem un 6 savāktām bumbām zem groziem.

Novickis realizēja četrus trīspunktu metienus un kļuva par 15. basketbolistu NBA vēsturē, kam līgā izdevies iemest vismaz 1700 tālmetienus.

Spēli klātienē «Vivint Smart Home Arena» noskatījās 19 911 skatītāji.

Šis panākums «Mavericks» vienībai ļāva kvalificēties NBA izslēgšanas spēļu turnīram 15. reizi pēdējo 16 gadu laikā. Rietumu konferences kopvērtējumā Dalasas vienība nodrošināja 7. vietu.

Lai «Jazz» iegūtu astoto vietu (garantēta dalība izslēgšanas turnīrā), tai regulārās sezonas pēdējā mačā (Kobes Braienta atvadu spēle) viesos jāpieveic pastarīte Losandželosas «Lakers» un jācer, ka Hjūstonas «Rockets» savā laukumā piekāpsies Sakramento «Kings».

«Jazz» un «Rockets» uzvarēto/zaudēto spēļu bilance ir 40-41.

Austrumu konferencē visas izslēgšanas spēļu dalībnieces jau ir noskaidrotas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu