Buškevics pagarina līgumu (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas basketbola čempionvienība "ASK Rīga" parakstījusi jaunu līgumu ar saspēles vadītāju Sandi Buškevicu, kurš šo komandu pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā.

Pērn Buškevics ASK rindās aizvadīja 22 spēles SEB Baltijas Basketbola līgā, vidēji spēlē gūstot 6,6 punktus un izdarot 3,1 rezultatīvu piespēli. FIBA Eiropas kausa izcīņas 12 spēlēs viņš vidēji guva 8,2 punktus un izdarīja trīs piespēles.

Jau ziņots, ka šonedēļ Buškevics atstāja Latvijas izlasi, kas gatavojas no 3. līdz 16. septembrim Spānijā paredzētajam Eiropas čempionāta finālturnīram. Izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks uzskata, ka saspēles vadītājs neiederas komandas spēles stilā.

"ASK Rīga" vienība šonedēļ parakstījusi līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Gati Jahoviču, kā arī pagarināja līgumus ar Āronu Bramletu un Uģi Viļumu. Līdz tam līgumi tika pagarināti arī ar Sandi Valteru, Kērtisu Miledžu un Raiti Grafu, kā arī parakstīts ar amerikāni Dveinu Broilsu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu