«Barons/LDz» meklēs Kristapa Valtera aizstājēju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Basketbola klubs «Barons/LDz» meklēs aizstājēju saspēles vadītājam Kristapam Valteram, kurš devies uz Turciju un pievienosies Ankaras «Turk Telekom» komandai, sacīja «Barons/LDz» valdes priekšsēdētājs Jānis Pormalis.

«Viņš saņēma piedāvājumu no «Turk Telekom» un mūsu komandas sastāvā sestdien nospēlēja pēdējo spēli [zaudējums BK «Ventspils» ar 66:101], bet vakar jau devās prom,» sacīja Pormalis.

«Turk Telekom» komandas galvenā trenera amatā svētdien stājās Ercuments Sunters, kurš iepriekš vadīja citu Turcijas klubu - «TED Ankara», kurā pagājušajā sezonā spēlēja Valters.

«Barons/LDz» valdes priekšsēdētājs atzina, ka komandā būs vajadzīgs Valtera aizstājējs. «Meklēsim, varbūt varam piesaistīt kādu no latviešu spēlētājiem, jo tāds šosezon ir uzstādījums,» teica Pormalis.

Kopā ar «Barons/LDz» komandu trenējas Kristapa Valtera brālis Sandis, kuram nav līguma. «Viņš šobrīd ir kopā ar komandu. Sandis gan trenējas, gan palīdz treneriem ar savu ilgo gadu pieredzi,» pastāstīja Pormalis.

«Barons/LDz» valdes priekšsēdētājs norādīja, ka tuvākajās dienās komandas sastāvs var tikt papildināts. Pormalis sacīja, ka tiek domāts par Sandi Valteru, kā arī par citu spēlētāju piesaisti.

Latvijas Basketbola līgas čempionātā «Barons/LDz» šosezon guvis septiņas uzvaras 10 mačos, bet Baltijas basketbola līgā divas uzvaras piecās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu